Berättar om: Drogberoende, mitt första jobb och hemlös.

Hejsan igen på er alla!
 
Jag hoppas att allting är bra med er och att ni har bättre väder än detta regnet som varit här i Malmö dygnet runt 
i flera dagar nu..
 
I detta inlägget så tänkte jag berätta om en helt sjuk tid i mitt liv och när jag fick mitt första jobb på det absolut sämsta stället som jag någonsin kunde ha valt... På en bar...
 
Det är under denna tiden av mitt liv som saker började gå riktigt illa och jag är så glad att jag sitter kvar här än idag efter allting!
 
Då kör vi igång!

 
Under denna perioden i mitt liv så var exakt allting så fruktansvärt dåligt och jag var i så dåligt skick så jag ryser och får ångest över hur illa som jag egentligen var. Hur jag har orkat, hur min kropp har klarat alla dessa mängder av sprit och mängder av tabletter, droger, mediciner osv.
 
Vid denna tiden i mitt liv så hade jag varit tillsammans med x under 3 års tid och vi bodde tillsammans hemma hos hennes mamma i malmö. Jag har under denna perioden inte arbetat eller gjort någonting förutom att punda och ha storbråk med mitt x hela tiden. Det var alltid problem med droger och kaos.
 
Men varje fall så visste jag en bar här i Malmö som var en sunkig punkbar som jag har varit på en del då dom har ofta band punkband som spelar där på helgerna och där arbetar även en gammal punkare som spelat i det kända punkbandet "Moderat Likvidation".
 
Jag var så sjukt full och drogpåverkad en kväll när jag och mitt x var där så jag hade gått fram till ägaren och börjat prata om att jag hade kunnat börja jobba där och massa skit. Sedan så kände jag även hansom spelade i Moderat Likvidation som även jobbar i baren med att fixa dit punkbanden som spelar live och som "DJ".
 
Varje fall så minns jag inte ens att jag har pratat med barchefen den kvällen då jag var så jävla borta i skallen, men av någon sjuk anledning så hade jag sålt in mig så pass bra och även berättat att jag kunde ordna lönebidrag från arbetsförmedligen om han anställde mig. Så chefen/ägaren över baren ringde jävlar i det upp mig dagen efter och ville prata vidare om att jag skulle börja jobba där hahah!
 
När ägaren väl ringde dagen efter så var jag ute med mig x och rökade en holk och skulle träffa upp några andra vänner. När jag svarade så fattade jag ingenting och trodde att han hade ringt fel då jag inte har ett minne av att jag pratat med ägaren om jobb igår natt när jag var där.
 
Så mitt x gick brevid och började vifta med armarna och viska argt "skärp dig din idiot, det är han ägaren på baren som vill ge dig ett jobb för helvete".. Jag bara - "vad fan snackar du om" samtidigt som han var i luren. Sen så tog jag telefonen och sa "ursäkta, kan jag ringa dig om en liten stund då jag står helt fel till". Det gick bra så jag lade på.
 
Sedan så frågade jag mitt x vad fan hon håller på med och vadå för jävla jobb, vad snackar du om!?
Hon bara "Du stod förfan säkert i 1 timme igår mitt i baren framför alla och tjatade om att du kunde börja jobba där och att du har ordnat lönebidrag till honom från arbetsförmedlingen" 
 
Efter hon sa det så fick jag tillbaka ett svagt minne och kom på att det stämmer fan! Så jag bara tänkte fucking helvete vad blåst jag är och ringde sedan upp barägaren igen.
 
Varje fall så slutade det hela med att vi ordnade upp 2 månader praktik och om jag skötte dom så skulle jag få en anställning med lönebidrag. 
 
Jag insåg direkt att detta är absolut inte rätt yrke för mig då det enbart finns alkohol och droger runt om kring mig dygnet runt medans jag redan var beroende av droger och alkohol. Så jag hade en dålig känsla inom mig gällande detta jobbet men efter att ha kännt mig så värdelös under hela mitt liv där jag misslyckats med skola, jobb och allting så tänkte jag att jag ska fan försöka detta.
 
Så jag lurade i mig själv att jag kommer lösa detta, jag kommer inte dricka när jag jobbar eller efter jag slutat alls, jag ska försöka klara detta på dom droger och mediciner som jag redan är beroende av.
 
Så jag påbörjade praktiken och bodde som vanligt hos mitt x och hennes mamma här i Malmö.
Jag arbetade från klockan 5 på kvällen och slutade runt halv 2 på natten. Jag älskade arbetstiderna då jag kände att jag kan fan omöjligt försova mig när jag börjar 5 på eftermiddagen.
 
Efter jag praktiserat en vecka så började jag förstå mycket av stället och dom som jobbar där och hur saker och ting fungerar. Mitt löfte till mig själv att jag inte skulle dricka något under och efter jobb bröt jag första dagen som jag började, däremot efter jobb.
 
Så detta var starten på något som jag aldrig kommer att glömma hur det gick och hur det slutade under dom månaderna som jag lyckades hålla mig kvar på detta jobbet!
 
Jag kommer att göra uppföljningar på detta inlägget då här händer så sjuka händelser redan efter första veckorna. 
 
Det är allt från att bli hemlös, utkastad av mitt x, singel efter 3 år, missbrukade grovt och hamnade riktigt dåligt.
 
jag hoppas att ni kommer vilja läsa kommande delar på denna berättelsen.
 
Tryck gärna på hjärtat (gilla) här nedanför så jag vet att ni tycker om det jag skriver om och så jag vet att ni uppskattar det :)
 
Allt gott så hörs vi snart igen!